Varstvo osebnih podatkov

Vsebina spletne strani www.vinvez.si se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali kakršnekoli drug način ne bo posredovalo tretjim osebam. Osebni podatki - kot so: ime, poštni in elektronski naslov so zasebni in zaupni . Temu ustrezno osebne podatke, ki nam jih posredujete, shranimo na varno mesto. Poleg osebnih podatkov, ki nam jih boste zagotovili, ta stran lahko uporablja tehnologijo, ki dopušča zbiranje nekaterih tehničnih podatkov, kot so vaš IP-naslov. IP naslovov ne povezujemo z osebnimi identitetami, zato je vsak uporabnik anonimen.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Spletna mesta piškotke shranijo v napravo uporabnikov, s katerim dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Izključitev odgovornosti

Ponudnik skuša čim bolje skrbeti ter zagotavljati ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletni strani. Kljub temu Vin-vez d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti  za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost podatkov in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Avtorske pravice

Spletno mesto je v lasti podjetja Vin-vez d.o.o. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.